MARG Inženiring d.o.o.
Tehnološki park 22a
1000 Ljubljana
info@marg.si

JusticeConnect


Elektronsko upravljanje z informacijami in dokumenti je sedaj podprto tudi za potrebe sodnih organov. JusticeConnect predstavlja rešitev, ki vpeljuje celovito podporo procesom, prilagojenih posebej za potrebe sodišč. Rešitev je skladna z določilom ZVDAGA ter Uredbo o varnosti dokumentarnega in arhivskega gradiva, odprta pa je tudi za povezovanje z ostalimi sistemi v okviru državnih organov (e-uprava). V celoti podpira vse procese povezane z glavno pisarno, vhodno-izhodno pošto, implementira evidenco in upravljanje z zadevami (vpisnik) in vse potrebne šifrante, ki se uporabljajo pri delu s sodnimi zadevami. Zaradi napredne varnostne zasnove poskrbi za potrebne varnostne nivoje, pravice in vloge uporabnikov.

JusticeConnect poenostavlja tudi ostale vidike dela v sodni upravi. Uporabnike obvešča preko e-pošte, vodi rokovnik in opozarja na pretečene roke. Celoten sistem ločuje tekočo in arhivsko zbirko in omogoča sproten pregled trajnega in arhivskega gradiva.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni