MARG Inženiring d.o.o.
Tehnološki park 22a
1000 Ljubljana
info@marg.si

GovernmentConnect


Brezpapirno poslovanje je zelo pomembno tudi v organih državne uprave, kjer se sedaj kopičijo velike količine papirne dokumentacije. Za njih so v podjetju Marg razvili GovernmentConnect, ki je sodobna spletna rešitev, posebej namenjena državnim ustanovam, saj celovito podpira procese javne uprave. Razvili so jo na industrijsko že uveljavljeni dokumentni platformi BCClassic in združuje najboljše izkušnje iz poslovnega in javnega okolja. Poleg vseh naštetih prednosti, ki jih ima družina rešitev BCClassic, GovernmentConnect v celoti podpira tudi upravni postopek in omogoča vodenje zadev.

Dodatne prednosti rešitve so še v integraciji dela funkcionalnosti v programe pisarniške zbirke MSOffice (Word, Excel in Outlook). Že iz programa Word je mogoče uvrstiti urejen dokument v zadevo shranjeno v GovernmentConnect, ga poslati v podpis ali v pregled.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni