MARG Inženiring d.o.o.
Tehnološki park 22a
1000 Ljubljana
info@marg.si

BussinessConnect


BusinessConnect je sodobna rešitev za upravljanje z dokumentarnim gradivom, izvajanje poslovnih procesov in elektronsko izmenjavo dokumentov. Namenjena je kot podpora poslovanju podjetij in podpira vse pomembne poslovne procese. Uprava in nadzorni svet podjetja lahko z rešitvijo pripravita materiale za sklic seje uprave oz. nadzornega sveta, saj vključuje pripravo predlogov, sklic seje in pošiljanje vabil. Olajšano je tudi delo drugih delovnih teles organizacije; delavce v vložišču razbremeni z obširno podporo za digitalizacijo papirne pošte ter elektronsko izmenjavo dokumentov, pravna služba se bo med drugim razveselila funkcij za skupno delo na pripravi pogodb.

Za potrebe finančne službe so v podjetju Marg podprli različne finančne procese, kot so obračun potnih nalogov, likvidacijo različnih tipov računov in hranjenje finančnih poročil. Procesi lajšajo delo kadrovski in tržno-prodajni službi, saj omogočajo urejanje in pošiljanje odločb za dopust, zahtevkov za izobraževanje, vodenje personalne mape in sledenje generirane dokumentacije.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni