MARG Inženiring d.o.o.
Tehnološki park 22a
1000 Ljubljana
info@marg.si

BCClassic

BCClassic je sodobna rešitev za upravljanje z dokumentarnim gradivom, izvajanje poslovnih procesov in elektronsko izmenjavo dokumentov. Namenjena je kot podpora poslovanju organizacij in podpira vse pomembne poslovne procese. Olajšano je delo vseh delovnih teles organizacije: delavce v vložišču razbremeni z obširno podporo za digitalizacijo papirne pošte ter elektronsko izmenjavo dokumentov, pravna služba se bo med drugim razveselila funkcij za skupno delo na pripravi pogodb, računovodska služba bo imela olajšano delo pri pripravi izhodnih računov in pri likvidaciji vhodnih računov, vsi zaposleni pa bodo lahko uporabljali najavo potnih nalogov in dopustov ter kreirali lastne dokumente iz predpripravljenih predlog.
  

  
BusinessConnect je sodobna rešitev za upravljanje z dokumentarnim gradivom, izvajanje poslovnih procesov in elektronsko izmenjavo dokumentov. Namenjena je kot podpora poslovanju podjetij in podpira vse pomembne poslovne procese... Več > Elektronsko upravljanje z informacijami in dokumenti je sedaj podprto tudi za potrebe sodnih organov.  JusticeConnect predstavlja rešitev, ki vpeljuje celovito podporo procesom, prilagojenih posebej za potrebe sodišč... Več > Brezpapirno poslovanje je zelo  pomembno tudi v organih državne  uprave, kjer se sedaj kopičijo velike količine papirne dokumentacije. Za njih so razvili GovernmentConnect, ki je sodobna spletna rešitev, posebej namenjena državnim ustanovam...Več >
                                                                                       
     
     
     
     

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni