MARG Inženiring d.o.o.
Tehnološki park 22a
1000 Ljubljana
info@marg.si

4th Office


4th Office je intiutivno orodje za sodelovanje na poslovnih vsebinah, ki združuje uporabniško prijaznost družabnih omrežij in visoko zmogljiv sistem za upravljanje s poslovnimi dokumenti. 4th Office omogoča članom poslovne skupnosti podjetja, da med seboj delijo poslovne vsebine, potrjujejo račune, izvajajo in nadzirajo projekte, vodijo sestanke, razpravljajo o vsebinah in opravljajo podobne naloge, ki bi jih sicer opravljali na zastarel in mnogo manj učinkovit način, s kombinacijo e-pošte in ločene spletne hrambe dokumentov.
Družabna narava 4th Office omogoča preprosto vzpostavitev poslovne skupnosti zaposlenih, zunanjih sodelavcev in strank podjetja ter obenem omogoča boljšo informiranost ter spodbuja angažma in tekmovalnost uporabnikov, ki se odraža v večji storilnosti podjetja.
4th Office temelji na uporabniški izkušnji, ki uveljavlja štiri vodilne tehnološko-poslovne temelje:
  • celovito podporo poslovanju,
  • popolno podporo mobilnosti (dostop kjerkoli in kadarkoli),
  • hitro uveljavitev v organizacija in
  • rabo storitve brez vnaprejšnjih investicijskih stroškov.
4th Office vzpostavlja model delovanja, ki angažira sodelavce, poveča njihovo učinkovitost, zmanjša poslovna tveganja, poveča transparentnost poslovanja in odpre pot za nove oblike inoviranja in povezovanja v duhu doseganja poslovnega uspeha. 4th Office omogoča komunikacijo brez fragmentiranosti in drugih omejitev značilnih za e-pošto ter ponuja celovito online podporo poslovanju na enterprise ravni kakovosti, vendar brez drage in dolgotrajne implementacije.

www.4thoffice.si
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni