MARG Inženiring d.o.o.
Tehnološki park 22a
1000 Ljubljana
info@marg.si
BCClassic je sodobna rešitev za upravljanje z dokumentarnim gradivom, izvajanje poslovnih procesov in elektronsko izmenjavo dokumentov. Namenjena je kot podpora poslovanju organizacij in podpira vse pomembne poslovne procese. Olajšano je delo vseh delovnih teles organizacije. Podprti so različni tipi dokumentov in vsi standardni postopki dela (vhodna pisarna, pogodbe, likvidacija računov, dopusti, potni nalogi ipd).

Aplikacija BCClassic  je nameščena pri stranki in omogoča veliko fleksibilnost nastavitev uporabe. Več >
4th Office je intiutivno orodje za sodelovanje na poslovnih vsebinah, ki združuje uporabniško prijaznost družabnih omrežij in visoko zmogljiv sistem za upravljanje s poslovnimi dokumenti. 4th Office omogoča članom poslovne skupnosti podjetja, da med seboj delijo poslovne vsebine, potrjujejo račune, izvajajo in nadzirajo projekte, vodijo sestanke, razpravljajo o vsebinah in opravljajo podobne naloge, ki bi jih sicer opravljali na zastarel in mnogo manj učinkovit način, s kombinacijo e-pošte in ločene spletne hrambe dokumentov.

4th Office je aplikacija v oblaku in zagotavlja uporabniku varno delovanje 24h na dan. Več >
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni