MARG Inženiring d.o.o.
Tehnološki park 22a
1000 Ljubljana
info@marg.si

Poslanstvo


MARG svoje poslanstvo vidi v produktizaciji in implementaciji rešitev, ki povečujejo uporabnost tehnologij, zato svoje produkte ponujamo pod lastnimi in tujimi blagovnimi znamkami.


Stalen razvoj novih izdelkov in storitev ter optimizacija poslovnih procesov sta predpogoja, ki podjetju Marg d.o.o. omogočata ohranjanje in celo večanje umeščenosti na trgih. Rezultat tega sta Margova družina izdelkov BCClassic in 4th Office (prej BCSocial). Rešitve omogočajo upravljanje z dokumenti, v katere so vgrajene najboljše prakse upravljanja s poslovnimi vsebinami. Zasnovane so z namenom, da same vodijo uporabnika pri učinkovitem izvajanju njegovih delovnih aktivnosti. Tako zmanjšujejo obseg uporabe papirnatih dokumentov, telefonskih klicev, poslovnih potovanj ter pretvarjanja podatkov.

Z uporabo informacijskih rešitev se uspešno odpravlja delovno intenzivne aktivnosti, ki povzročajo visoke stroške in zastoje v poslovnih procesih. Pri sklepanju odločitev ali iskanju izboljšav so uporabnikom vedno na dosegu informacije podjetja, ki so varno shranjene v elektronskem arhivu. Posledično prinašajo večjo učinkovitost pri upravljanju s tveganji, saj zagotavljajo revizijsko sledljivo in zakonsko usklajeno rabo elektronskih vsebin.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni